13 april: help jij mee er een feest van te maken?

This content has been archived. It may no longer be relevant

Op zaterdag 13 april vieren we feest, van 16 tot 20 uur. We markeren samen het emeritaat van Evert Jan Veldman.

Dit afscheidsfeest heeft een informeel karakter. We vieren dat de Nieuwe Kerk een iconische plek voor Stad en kerk is, zoals Evert Jan dat zelf formuleerde. Er is veel ruimte voor ontmoeting. Er zullen ook wat bijdragen zijn van deze en gene. Die kun je rond 17 uur, 18 uur en 19 uur verwachten. Rond 16 uur kun je aanschuiven bij de koffie, thee met taart. Na een glas sap of wijn kun je aanschuiven bij de soep met broodjes. Daarna is er nog een keer koffie of thee en eten we de rest van de taart op.

Wil je aan het feest bijdragen door een taart te bakken of lekkere hapjes te maken voor bij de borrel? Graag! Voor de organisatie is het handig wanneer je je uiterlijk dinsdag aanstaande (9 april) even meldt, zodat we genoeg taart en hapjes hebben. Wil je liever voor een bloemstukje of een bloemetje op een van de tafels zorgen? Ook super! Wil je andere hand- en spandiensten verrichten? We horen het graag.

Je kunt je opgeven via afscheidevertjan@gmail.com of bij Birgit van Dongen-Svensgaard of Joke Poel-Nagelkerke.

Wilde je een geldelijke bijdrage aan de afscheidsgroet leveren, maar heb je de schoenendoos gemist? Je kunt je bijdrage storten op het rekeningnummer van de Wijkdiaconie Nieuwe Kerk: NL61 INGB 0007 3970 15. Graag even vermelden dat het gaat om een bijdrage aan het afscheid van Evert Jan Veldman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.