Cursus ‘De andere kant van de muur’

Theologische vorming in Advent a.d.h.v. het boek ‘De Andere Kant van de Muur’ van Munther Isaac -predikant in de Geboortekerk in Bethlehem. Rond kerst gaat het vaak over het Bethlehem van lang geleden, maar hoe is het om daar nu als christen te leven? Welke bewegingsvrijheid heb je nog als je slachtoffer bent van geweld en onderdrukking? 

Dit zijn vragen en geluiden vanaf de andere kant van de muur die momenteel dwars door Bethlehem loopt. Ze zijn in het licht van de huidige gebeurtenissen relevanter dan ooit. Tijdens deze Theologische Verdieping luisteren we naar die andere kant van de muur en wat dat ons geloof te zeggen heeft. Let op, het accent ligt op het theologisch appel en niet op de historische of politieke duiding van het conflict.”

De avonden worden georganiseerd vanuit de Doopsgezinde Kerk (Oude Boteringestraat 33) op 28 november en 5, 12 en 20 december (van 19:30-21:00 uur). Voor meer informatie en aanmelding: https://doopsgezindengroningen.nl/agenda/cursus-de-andere-kant-van-de-muur/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.