Doopdienst!

> Vier de dienst mee via Kerkomroep.

> De dienst bijwonen? Scroll naar beneden of tik hier om u aan te melden (tot 15 uur op zaterdag).

Over de dienst

Vandaag wordt er weer gedoopt in de Nieuwe Kerk! Samen met hun ouders mogen we de doop vieren van Sophie, Bram, Ilja en Gideon.

In deze dienst vervolgen we ook onze weg in het Johannes evangelie, met de woorden uit Johannes 6, 60 – 71. Mannes Hofsink is cantor-organist en voorganger is ds. Tirtsa Liefting.

De oppaszolder is open als er daarvoor aanmeldingen zijn (geef dit in het formulier s.v.p. aan).

Collectes

Om bij te dragen aan de collecte kunt u op de links hieronder tikken of gebruik maken van de opties die in de zondagsbrief zijn aangegeven.

De 1e collecte: Groningen voor Colombia

Samen met andere kerken uit Drenthe en Groningen ondersteunen we vier verschillende projecten in Colombia. Kinderen krijgen naast hun werk onderwijs. Ook worden vrouwen ondersteund in het vredeswerk. Verder zendt de Protestantse Kerk een docent praktische theologie uit naar Colombia om daar ter plekke mensen op te leiden. Als vierde project worden trainingen gegeven in het opvangen van vluchtelingen. Steun mee!

De 2e collecte: Stedelijk kerkenwerk

Met de 2e collecte dragen we bij in de vaste kosten van onze kerk. Uit de vijf wijkgemeenten in Groningen willen we zo elke maand € 3.000 inzamelen. Wij dragen daarmee ook bij aan het onderhoud van de orgels in de kerken. Uw gift in deze collecte is meer dan welkom.


Mogelijkheid tot bijwonen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.