Actie Kerkbalans 2023: Geef vandaag voor de kerk van morgen

Deze maand gaat Actie Kerkbalans weer van start. Het thema is dit jaar ‘Geef vandaag voor de kerk van morgen’. Tijdens deze actie krijgen alle leden van de PKN een brief met het verzoek voor een jaarlijkse financiële bijdrage. We hopen dat u ook in 2023 weer bijdraagt.

Voor de kerk van morgen
De kerk is niet alleen voor ons maar ook voor de generaties na ons van grote waarde. Na een aantal lastige jaren van corona staan de kerkdeuren nu weer wagenwijd open en daar zijn we dankbaar voor. Daarom is het nu tijd om weer vooruit te kijken, zodat we ook in de toekomst van betekenis kunnen zijn voor mensen die verdieping en ontmoeting zoeken. De kerk wil uitnodigend zijn voor jonge mensen die hun leven nog voor zich hebben. Door vandaag te geven, maken we de kerk van morgen mogelijk.

Samen voor onze kerk
Kerk-zijn kunnen we alleen samen. Doe daarom mee aan de Actie Kerkbalans en vul het toezeggingsformulier in januari ruimhartig in. In de week van komt een vrijwilliger het formulier bij u ophalen. U kunt uw bijdrage ook digitaal overmaken. Kijk voor meer informatie op www.kerkbalans.nl .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.