Zomerdiensten 2024

Vanaf zondag 21 juli gaan we de zomervakantieperiode in. De zomerdiensten in deze periode worden samen ingevuld met de wijkgemeente de Fontein. De eerste drie zondagen (21 juli, 28 juli en 4 augustus) zullen de morgendiensten in de Fontein zijn (Let op! Om half 10). De laatste drie zondagen (11, 18 en 25 augustus) zijn de morgendiensten in de Nieuwe Kerk (10 uur).

In de serie zomerdiensten met als titel ‘Van God gesproken’, klinken stemmen van theologen die de verschillende voorgangers hebben geïnspireerd. Dat kan zijn in de vorm van een bewerkte preek of meditatie van de betreffende theoloog. Het kan ook ‘gewoon’ een preek zijn, die door de voorganger zelf is geschreven, maar waarin de stem van haar/zijn inspiratiebron een woord meespreekt.

In de zomerperiode is het mogelijk om mee te denken in de voorbereiding van een dienst. Met de andere aanwezigen en voorganger van die zondag ga je in gesprek over de theoloog, thema en/of tekst die die zondag centraal staat. Deze voorbereiding vindt iedere maandagavond (19:30 uur) voorafgaand aan de desbetreffende zondag plaats. Lijkt het je leuk om mee te doen, neem dan contact op met de desbetreffende voorganger van die zondag.

Tijdens de zomerdiensten is er geen kindernevendienst. Wel is er materiaal beschikbaar waar de kinderen tijdens de dienst mee aan de slag kunnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.