Kerstmorgen

Beleef deze dienst mee via kerkomroep

Op de Kerstmorgen beginnen we traditiegetrouw met het zingen van kerstliederen. Dat gebeurt in de Nieuwe Kerk door Wouke, Merel, Ilja en Eline, en u bent thuis van harte uitgenodigd om uit volle borst mee te zingen.

Tijdens de viering die hierop volgt klinken de bekende woorden uit Lukas 2 van de engel: “Wees niet bang want ik kom jullie goed nieuws brengen, dat het hele volk met vreugde zal vervullen”. Wat is dit goede nieuws? Wat betekent dat in deze tijd? En hoe wordt goed nieuws écht goed nieuws voor iedereen?

Muzikale bijdrage wordt verzorgt door een aantal voorzangers uit de cantorij onder leiding van Mannes Hofsink. Erwin Landman speelt trompet en voorganger is ds. Tirtsa Liefting.

De dienst is uitsluitend digitaal mee te maken via kerkomroep.

Kerstavond

Vier ook op Kerstavond mee: in een kleine liturgie in de stal staan we stil bij Maria, Jozef, het kind en ezeltje Eppo, met drie mensen die vertellen over hun door Corona getekende jaar.

One thought to “Kerstmorgen”

  1. Wat mooi deze kleine liturgie in de stal. Een viering die heel erg binnenkwam, Dank Aline en Roele, dank aan Jozef en Maria en het kind en Eppo en de herder. Na de carols from King s op de BBC naar de stal van Bethlehem in de Nieuwe kerk. Dank voor de verhalen en goede woorden. Dank voor het licht en de muziek deze intieme kerstavond.

    Hanneke

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.