Zinnig Zomerfestival: een sociaal feestje in Stad 

Mosterd presenteert een klein festival om te ontmoeten en geïnspireerd te worden! Het Zinnig Zomerfestival maakt op 1 juni het sociale weefsel van de stad zichtbaar en versterkt het door samen feest te vieren op het grasveld rondom de Nieuwe Kerk. Een middag met inspirerende en sociale initiatieven, verschillende standjes, heerlijk eten, muziek en workshops.

Op het festival vind je onder andere Doedertoe, werkplaats voor blijdschap en vernieuwing, met een workshop stenen beschilderen. Mutual Aid staat klaar om je fiets te repareren en kunstenares Janneke Hoek geeft een workshop Linoprint: ontwerp je eigen linostempel en druk het af op een kaartje of pimp je oude kleding (neem dus vooral een saai kledingstuk mee). Biologische boerderij Eikemaheert verkoopt bloemen en verse groenten. En uiteraard is Mosterd er met… een workshop mosterd maken. 

Ook Stichting Together, Het Pand (Korrewegwijk) en Stichting Present zijn aanwezig en sociale onderneming Salmagundi’s verzorgt heerlijke hapjes. 

Mosterd

Het Zinnig Zomerfestival wordt gepresenteerd door Mosterd. Mosterd is een creatieve community voor spiritualiteit, geloof en onverwachte ontmoetingen, bedoeld om bubbels door te prikken. Scherp en écht Gronings, in allerlei smaken, en eigenlijk altijd gecombineerd met een goede maaltijd. Volg Mosterd op Instagram: @mosterd.groningen. 

Datum: zaterdag 1 juni 2024 

Tijd: 14:00-18:00 uur 

Kosten: Toegang gratis 

instagram-poster-pdf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.