Vaar mee op de Ark van Noach!

De Nieuwe Kerk in Groningen komt met een nieuwe voorstelling, waaraan kinderen mee kunnen doen: de Ark van Noach. Kinderen kunnen verkleed als dier en met hun dierenknuffels meevaren in de Ark! De voorstellingen, geschreven voor kinderen in de bovenbouw van de basisschool, maar ook geschikt voor kinderen in de onderbouw, worden op zaterdag 3 en zondag 4 oktober gehouden. Aanmelden noodzakelijk.

Het verhaal

God is somber. De wereld is een puinhoop. De mensen maken alles op. Ze maken elkaar af. Ze maken er een zootje van. Dat was niet de bedoeling!
Alleen Zijn vriend Noach is anders. Hij is eerlijk, aardig en rechtvaardig. God besluit opnieuw te beginnen. Hij geeft Noach opdracht een Ark te bouwen voor zijn familie en voor alle dieren. Als iedereen binnen is en de deuren dicht slaan gaat het regenen. En hoe! De hele aarde stroomt onder water. De Ark begint de drijven; stuurloos over het eindeloze water. Hoe loopt dat af?

Wanneer?

  • zaterdag 3 oktober om 14.30 uur
  • zaterdag 3 oktober om 17.00 uur
  • zondag 4 oktober om 11.00 uur.

Waar?

Nieuwe Kerk, Nieuw Kerkhof 1 in Groningen

Digitaal meebeleven of terugkijken

Op zondag 4 oktober is het mogelijk de voorstelling digitaal mee te beleven. De voorstelling is terug te kijken via kerkomroep.nl — klik op ‘kijken’ achter de dienst van 10:55 uur.

Aanmelden

Om de verspreiding van corona tegen te gaan is aanmelden verplicht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.