Thuis in de Nieuwe Kerk op 6 juni – Eerste zondag na Trinitatis

> Vier de dienst mee via Kerkomroep.

> De dienst bijwonen? Tik hier om meer te lezen.

> De kinderen van de Nieuwe Kerk ontmoeten elkaar eindelijk weer, buiten om 10u30!

Over de dienst

De lezing komt deze zondag uit Marcus 3, 20 – 35. Alexandra Matz is voorganger. Organist is vandaag Jelte Hulzebos, met voorzang van Roele Kok.

Er zijn deze zondag meer mensen welkom! Zie deze update.

Collectes

Om bij te dragen aan de collecte kunt u op de links hieronder tikken of gebruik maken van de opties die in de zondagsbrief zijn aangegeven.

De 1e collecte is voor het Oegandaproject van Kerk in Actie: Kwetsbare kinderen en vrouwen sterk maken

Moeders zijn de ruggengraat van de Oegandese samenleving, maar armoede, ziekte en huiselijk geweld maken hun leven zwaar. Met steun van Kerk in Actie helpt de vrouwenbond van de Oegandese kerk deze vrouwen hoe ze hun leven en dat van hun kinderen kunnen verbeteren. Door hen betere landbouwtechnieken aan te leren, kunnen ze meer verdienen. Zo worden kwetsbare vrouwen en gezinnen sterk.

De 2e collecte is voor het Stedelijk Kerkenwerk

Met de 2e collecte dragen we bij in de vaste kosten van onze kerk. Uit de zes wijkkerken in Groningen willen we zo elke maand € 3.000 inzamelen. Wij dragen daarmee bij aan de kosten van de landelijke organisatie van de Protestantse Kerk. Uw gift in deze collecte is meer dan welkom.

De 3e collecte is voor het Eigen Wijkwerk

Hieruit worden de onkosten voor de Jeugd/kinderdiensten betaald. Ook bekostigen we hieruit o.a. de liturgieboekjes en administratiekosten.


Mogelijkheid tot bijwonen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.