Thuis in de Nieuwe Kerk op 20 juni

> Vier de dienst mee via Kerkomroep.

> De dienst bijwonen? Tik hier om meer te lezen.

> De Kinderdienst vindt in het NKC plaats! Zie hieronder om je aan te melden.

Over de dienst

Op deze eerste van de zomer vieren we gezamenlijk met de Bron, de Fontein en de Nieuwe Kerk. In deze dienst pakken we het alternatieve spoor op van het oecumenisch leesrooster. We lezen het verhaal van de Samaritaanse vrouw, Johannes 4, 5 – 42. Voorganger is ds. Alberte van Ess. Mannes Hofsink is cantor-organist.

De oppaszolder is open als er daarvoor aanmeldingen zijn (geef dit in het formulier s.v.p. aan).

Dienst terugkijken? Kan weer meteen!

Kerkomroep heeft een aanpassing gedaan in hun archiefsysteem waardoor de diensten al weer vlak na afloop terug te kijken zijn.

Collectes

Om bij te dragen aan de collecte kunt u op de links hieronder tikken of gebruik maken van de opties die in de zondagsbrief zijn aangegeven.

De 1e collecte: Kerk in Actie: Opvang voor gestrande vluchtelingen

Nog elke dag zijn er miljoenen mensen over de hele wereld op de vlucht, op zoek naar veiligheid en een betere toekomst. Mensen uit Syrië, Afghanistan en Iran komen via Turkije terecht in Griekse vluchtelingenkampen. Ze verblijven in gammele tenten en er is gebrek aan schoon drinkwater, medicijnen en sanitaire voorzieningen. Hen wacht een moeilijke en onzekere tijd. Kerk in Actie gelooft dat vluchtelingen recht hebben op een beter leven. We helpen hen met voedsel, gezondheidszorg en onderwijs en proberen hen op een betere plek te krijgen. Met uw bijdrage steunt u het werk van Kerk in Actie voor opvang van gestrande vluchtelingen, en andere noodhulpprojecten wereldwijd.

De 2e collecte is voor het Stedelijke Kerkenwerk

Hiermee dragen we bij in de vaste kosten van onze kerk.
Uit de zes wijkkerken in Groningen willen we zo elke maand € 3.000 inzamelen. Wij dragen daarmee bij aan de kosten van de landelijke organisatie van de Protestantse Kerk. Uw gift in deze collecte is meer dan welkom.

Mogelijkheid tot bijwonen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.