Thuis in de Nieuwe Kerk op 18 april – Heb je me lief?

> Vier de dienst mee via Kerkomroep. (En lees deze info als u wilt terugkijken.)

> Tik hier voor de Kinderdienst

> De dienst bijwonen? Tik hier om meer te lezen.

Over de dienst

Een Digidienst vanuit de Nieuwe Kerk, samen met De Bron en De Fontein. Het is de 3e Paaszondag. De Opgestane gaat ons voor naar Galilea. Daar zullen we hem zien, hoorden we op de paasmorgen. Na een verhaal waarin Jezus zich laat zien op de grens van donker en licht, van water en land, bij de Zee van Tiberias, gaat hij het gesprek aan met Petrus. We zitten nog dicht genoeg op de Goede Week om de haan te horen kraaien. ‘Voor de haan twee maal heeft gekraaid, heb je drie keer gezegd dat je me niet kent’. We lezen Johannes 21, 15 – 24.

Cantor organist is Mannes Hofsink. De voorzang wordt verzorgd door Roele Kok of Alina Rozeboom. Voorganger is ds. Marga Baas.

Goed om te weten: dienst terugkijken pas 2u na afloop

De servers van Kerkomroep werken zó dat wanneer een kerk een dienst live uitzendt (en dat doen we), het vervolgens na afloop van de uitzending twee uur duurt voordat de dienst teruggekeken kan worden. Kerkomroep doet dit om voor maximale uitzendruimte te zorgen voor alle kerken. Als u de afgelopen zondagen er helemaal klaar voor zat om de dienst net wat later terug te kijken, en tot uw teleurstelling de dienst niet beschikbaar was, dan is dit de verklaring. Stel: een ochtenddienst duurt tot 10u30, dan is de dienst pas vanaf ongeveer 12u30 klaar om teruggekeken te worden. Terugluísteren kan wel meteen.

Collectes

Om bij te dragen aan de collecte kunt u op de links hieronder tikken of gebruik maken van de opties die in de zondagsbrief zijn aangegeven.

Eerste collecte: Diaconie Protestantse Gemeente Groningen
De opbrengst is bestemd voor de diaconie van de Protestantse Gemeente Groningen. Hiermee worden diaconale werkzaamheden in de stad ondersteund en wordt ook aan andere doelen, projecten of organisaties bijgedragen, zowel lokaal als internationaal.

Tweede collecte: Stedelijk Kerkenwerk

Met de 2e collecte dragen we bij in de vaste kosten van onze kerk. Uit de zes wijkkerken in Groningen willen we zo elke maand € 3.000 inzamelen. Wij dragen daarmee bij aan de inzet van predikanten en kerkelijk werkers in onze wijkgemeenten Velen van u betalen al een vrijwillige bijdrage (Kerkbalans). Daar zijn we dankbaar voor. Uw gift in deze collecte is als aanvulling daarop meer dan welkom.

Mogelijkheid tot bijwonen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.