Thuis in de Nieuwe Kerk op 11 april — De kroonjuwelen van de Levende

> Vier de dienst mee via Kerkomroep

> Tik hier voor de Kinderdienst

> De dienst bijwonen? Tik hier om meer te lezen.

Over de dienst

Een Digidienst vanuit de Nieuwe Kerk met de Opgestane, die ons voorgaat naar Galilea. Daar zullen we hem zien, hoorden we een week geleden. Maar of we daar nou willen zijn? Galilea staat nou niet bepaald voor een onbekommerd leven. Maar het schrikt ook nergens van. Je hoeft jezelf er niet te verkopen. Vandaag ontmoeten we Thomas. Hij gelooft niet in de mooie praatjes van zijn vrienden, die zeggen dat de de heer hebben gezien. Hij wordt ook wel Didymus genoemd – Tweeling. Wil jij de andere helft van hem zijn? Iemand die niet weg loopt voor de wonden die er zijn geslagen. We lezen Johannes 20, 24 – 31.

Het orgel wordt bespeeld door Stef Tuinstra. De voorzang wordt verzorgd door Alina Rozeboom. Voorganger is ds. Evert Jan Veldman.

Collectes

Eerste collecte: Voedselbank Groningen [tik hier voor het Tikkie]
De Voedselbank Stad Groningen zamelt levensmiddelen in en stelt deze gratis ter beschikking aan huishoudens die onvoldoende in hun levensbehoefte kunnen voorzien. Beoogd doel van de Voedselbank Stad Groningen is om voedsel te verstrekken aan ruim 750 gezinnen, in de stad Groningen. Verder geeft dit voldoening voor ruim 190 vrijwilligers, waaronder ook scholieren die een maatschappelijke stage bij de voedselbank lopen. Het leert hen op een betere manier om te gaan met voedsel en opent hen de ogen voor armoede.

Tweede collecte: Wijkwerk [tik hier voor het Tikkie]
Met deze collecte worden in iedere wijkgemeente eigen, verschillende doelen bekostigd. Denk bijvoorbeeld aan de drukkosten van de liturgieboekjes of de kosten voor het uitzenden van de dienst.

Mogelijkheid tot bijwonen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.