Thuis in de Nieuwe Kerk – Met alle heiligen, 1 november

> Ga direct naar Kerkomroep om de dienst via beeld en geluid mee te maken.

1 november: Allerheiligen, 2 november: Allerzielen. Namen die ons vertrouwd geworden zijn. In deze dienst gedenken wij de liefsten die ons ontvallen zijn. Niet alleen die in het afgelopen jaar overleden zijn. Ook die wij bij ons dragen in herinneringen, die nooit verleden tijd worden. Door middel van beelden die u hebt aangeleverd staan we stil bij allen die wij missen. Bij elke naam wordt een kaars ontstoken. En Roele Kok zingt voor ons allemaal: ‘Litanie auf das Fest Allerseelen’ van Franz Schubert.

Op maandag is de Nieuwe Kerk van 15 – 21 uur open. Ieder kan langskomen voor een moment van persoonlijk gedenken. Lees meer hierover.

In de dienst op zondag lezen we Hebreeën 11 in een bewerking van Niek Schuman. Voorzanger is Roele Kok. Het orgel wordt bespeeld door Jelte Hulzebos. Voorganger is ds. Evert Jan Veldman.

Thuis kunt u de dienst met beeld en/of geluid volgen via Kerkomroep. In de kerk is er ruimte voor dertig kerkgangers. In dit laatste volgen we het advies van de landelijke PKN. Ondanks het lage aantal moedigen we u aan om zich aan te melden—het zou jammer zijn als ieder de ander voorlaat en er uiteindelijk niemand in de kerk is. Het maximum is exclusief medewerkenden en kinderen. Aanmelden kunt u zich met het formulier onderaan dit bericht. U krijgt zaterdagmiddag bevestiging.

De kinderen zijn hartelijk welkom in de nieuw opgezette kinderdienst in het Nieuwe Kerk Centrum. Daarover hier meer.

Aanmelden

De aanmelding is nu helaas gesloten. Bij vragen kunt u contact opnemen met a.joosse@nieuwekerk.org.

One thought to “Thuis in de Nieuwe Kerk – Met alle heiligen, 1 november”

  1. Het was een mooie warme en ingetogen dienst, we kunnen verder met die stoet geloofsgetuigen in ons hart. Ik had nog een onverwachte herinnering, Wim Millenaar, ( vriend van mijn ouders) een man waar ik in mijn kinderjaren veel respect voor had. Ik herinner me hem elke zondag in de Westerkerk, met zijn vrouw en kinderen, altijd op dezelfde plek, bijna vooraan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.