Thuis in de Nieuwe Kerk – Gezamenlijke digidienst op zondag 21 juni

“Beeld van God, de onzichtbare, is hij, eerstgeborene van heel de schepping.” (Kolossenzen 1, 15)

U bent van harte uitgenodigd deze gezamenlijke digidienst van De Bron, De Fontein en de Nieuwe Kerk mee te maken. Dit kan via Kerkomroep [klik hier]. Voorganger is ds. Evert Jan Veldman. De muzikale leiding ligt bij Mannes Hofsink, met Rita Berghuis, Alexander Brands en Hilde Wiersma als voorzangers. We lezen Kolossenzen 1, 15 – 20.

Zie dit bericht voor de Kinderdienst.

Collectes

Draag bij aan de collectes via:

  • Het Tikkie: klik op de collectekopjes hieronder.
  • De Scipio-app
  • Overmaken naar de wijkdiaconie: NL61INGB 0007 3970 15. U kunt bij uw gift aangeven voor welk doel het bestemd is, zonder bestemming zal de gift over beide collecte doelen gelijk verdeeld worden.

De eerste collecte: voor het gezamenlijke project van Noord: Rondom BABA.

We collecteren voor de laatste keer voor het gezamenlijke project van de 3 wijken Noord: Rondom BABA in Mali. Stichting Rondom Baba werkt in Mali aan duurzame ontwikkeling van de leef- en werkomstandigheden van de extreem armen. De stichting streeft ernaar om door opleiding en werk in combinatie met gedrags- en cultuurverandering de vicieuze cirkel van de armoede te doorbreken.

De tweede collecte is bestemd voor het Stedelijk kerkenwerk.

Met deze collecte dragen we bij in de vaste kosten van onze kerk. Uit de zes wijkkerken in Groningen willen we zo elke maand € 3.000 inzamelen. Wij dragen daarmee bij aan de kosten van de landelijke organisatie van de Protestantse Kerk in Nederland. Velen van u betalen al een vrijwillige bijdrage. Daar zijn we dankbaar voor. Uw gift in deze collecte is als aanvulling daarop meer dan welkom.

Koffie

Na de dienst is iedereen hartelijk welkom bij het online koffiedrinken. Het Meeting ID in Zoom is 976 2001 0008; u kunt ook deze link gebruiken. Het wachtwoord verbindt de drie wijken en hoort u in de dienst.

Hebt u nog niet met Zoom gewerkt? Vul dan hieronder uw naam en emailadres in. U ontvangt dan een link waarmee u het programma eenvoudig kunt installeren (snel gebeurd, maar neem vooral contact op als het u niet lukt) en in de koffieruimte komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.