Thuis in de Nieuwe Kerk – Gezamenlijke digidienst op zondag 17 mei

“Ik ben de HEER, uw God, die u uit Egypte, uit de slavernij, heeft bevrijd” (Exodus 20,2).

U bent van harte uitgenodigd de digidienst mee te maken. Dit kan via Kerkomroep [klik hier].

In deze digidienst gaan ds. Tirtsa Liefting en ds. Evert Jan Veldman voor. Hessel Boersma is ouderling. Grietinus Mollema, Elsbeth Vonkeman en Marieke Schuppert zijn voorzangers, onder de muzikale (bege)leiding van Mannes Hofsink.

Zie dit bericht voor de Kinderdienst.

Collectes

Draag bij aan de collectes via:

  • Het Tikkie: klik op de collectekopjes hieronder.
  • De Scipio-app
  • Overmaken naar de wijkdiaconie: NL61INGB 0007 3970 15. U kunt bij uw gift aangeven voor welk doel het bestemd is, zonder bestemming zal de gift over beide collecte doelen gelijk verdeeld worden.

Eerste collecte: Diaconie Protestantse Gemeente Groningen

De opbrengst is bestemd voor de diaconie van de protestantse gemeente Groningen. Hiermee worden diaconale werkzaamheden in de stad ondersteund en wordt ook aan andere doelen, projecten of organisaties bijgedragen, zowel lokaal als internationaal. De collecte is van harte aanbevolen!

Tweede collecte: Stedelijk kerkenwerk

Met de 2e collecte dragen we bij in de vaste kosten van onze kerk. Uit de zes wijkkerken in Groningen willen we zo elke maand € 3.000 inzamelen.
Wij dragen daarmee bij aan de inzet van predikanten en kerkelijk werkers in onze wijkgemeenten. Velen van u betalen al een vrijwillige bijdrage (Kerkbalans). Daar zijn we dankbaar voor. Uw gift in deze collecte is als aanvulling daarop meer dan welkom.

Koffie

Na de dienst is iedereen hartelijk welkom bij het online koffiedrinken. Het Meeting ID in Zoom is 961 9400 2667. Het wachtwoord hoort u in de dienst.

Hebt u nog niet met Zoom gewerkt? Vul dan hieronder uw naam en emailadres in. U ontvangt dan een link waarmee u het programma eenvoudig kunt installeren (snel gebeurd, maar neem vooral contact op als het u niet lukt) en in de koffieruimte komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.