Thuis in de Nieuwe Kerk – Digidienst op zondag 7 juni

“Ik ben met jullie, alle dagen, tot aan de voltooiing van deze wereld.” (Matteüs 28, 20)

U bent van harte uitgenodigd de digidienst mee te maken. Dit kan via Kerkomroep [klik hier]. In deze dienst gaat ds. Evert Jan Veldman voor. Onder de muzikale leiding van cantor Mannes Hofsink verzorgen Grietinus Mollema, Ipe van der Deen en Jan Haak de voorzang. Jelte Hulzebos bespeelt het orgel. We lezen Exodus 34, 4 – 9 en Matteüs 28, 16 – 20.

Zie dit bericht voor de Kinderdienst.

Collectes

Draag bij aan de collectes via:

  • Het Tikkie: klik op de collectekopjes hieronder.
  • De Scipio-app
  • Overmaken naar de wijkdiaconie: NL61INGB 0007 3970 15. U kunt bij uw gift aangeven voor welk doel het bestemd is, zonder bestemming zal de gift over beide collecte doelen gelijk verdeeld worden.

Eerste collecte: voor het diaconaal project van de Nieuwe Kerk ‘Sietze’s Hulpexpres’

SIETZES HULPEXPRES begon als een klein initiatief. Een man die besloot de armoede om zich heen niet langer stilzwijgend aan te zien: mensen klopten bij de klusjesman met de uitstraling van Superman aan voor allerlei verzoeken. Helpen met boodschappen, een nieuwe koelkast, het in elkaar zetten van een meubel, kleine reparaties. Wat klein begon, werd snel groter. Meer en meer verzoeken kwamen, meer en meer medehelpers kwamen. De Nieuwe Kerk ondersteunt dit project. Helpt u mee?

Tweede collecte: voor het Stedelijk kerkenwerk

Met deze collecte dragen we bij in de vaste kosten van onze kerk. Uit de zes wijkkerken in Groningen willen we zo elke maand € 3.000 inzamelen. Wij dragen daarmee bij aan de kosten van de landelijke organisatie van de Protestantse Kerk Nederland. Uw gift in deze collecte is meer dan welkom.

Derde collecte: voor het eigen wijkwerk

Denkt u hierbij aan de liturgieën die elke week worden gedrukt en verspreid. Aan de kinderdienst die in deze Coronatijd door zijn gegaan met hun (digitale) bezigheden. En daarnaast de vele onkosten die voor rekening van de kerk komen. Van harte aanbevolen!

Koffie

Na de dienst is iedereen hartelijk welkom bij het online koffiedrinken. Het Meeting ID in Zoom is 940 5523 2458; u kunt ook deze link gebruiken. Het wachtwoord hoort u in de dienst, en is u ondertussen wellicht vertrouwd.

One thought to “Thuis in de Nieuwe Kerk – Digidienst op zondag 7 juni”

  1. Lieve, actieve volhouders, die zondag aan zondag ervoor zorgen dat wij en vele anderen de zondag kunnen beginnen met mooie, rijke Digidiensten: hartelijk dank! God zegene jullie. God met ons.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.