Opdat zij die niet zien, zien! – dienst van 31 oktober

> Vier de dienst mee via Kerkomroep.

De lange lezing vanochtend uit het Johannesevangelie leest bijna als een tragikomedie. Het heeft iets grappigs, maar dan op een nogal verdrietige manier. We zien Jezus grenzen en muren weghalen, terwijl de Farizeeën en andere omstanders druk bezig zijn ze weer op te richten. Maar wat doen wij? De lezingen deze ochtend zijn Efeziërs 5, 6 – 14 en Johannes 9, 1 – 41.

Voorganger is ds. Tirtsa Liefting. Het orgel wordt bespeeld door Mannes Hofsink.

Collectes

Na de dienst zijn vandaag weer collectebonnen te koop.

Om bij te dragen aan de collecte kunt u op de links hieronder tikken of gebruik maken van de opties die in de zondagsbrief zijn aangegeven.

De 1e collecte: Luisterlijn

In het holst van de nacht, in de vroege ochtend of op een feestdag. De Luisterlijn is dag en nacht, het hele jaar door, bereikbaar voor mensen die behoefte hebben aan een vertrouwelijk gesprek. Per mail, alle dagen van de week per chat en 24/7 per telefoon. Met dank aan ruim 1500 vrijwilligers die daarvoor training en begeleiding krijgen door deskundige beroepskrachten. Dankzij uw bijdrage kan dit belangrijke werk blijvend gefinancierd worden.

De 2e collecte: Stedelijk kerkenwerk

Met de 2e collecte dragen we bij in de vaste kosten van onze kerk. Uit de vijf wijkgemeenten in Groningen willen we zo elke maand € 3.000 inzamelen. Wij dragen daarmee bij aan de kosten van het Kerkelijk Bureau. Velen van u betalen al een vrijwillige bijdrage (Kerkbalans). Daar zijn we dankbaar voor. Uw gift in deze collecte is als aanvulling daarop meer dan welkom.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.