Oorlog en vrede – Zomerdienst 17 juli

Aanstaande zondag is de eerste zomerdienst in een serie van zes over het thema OORLOG en VREDE. Daarin gaat het over de eerste broedermoord en de vloek van geweld. Uit de oerverhalen in het boek Genesis lezen we dan het verhaal van Kaïn en Abel (Genesis 4). Geen verhaal van ooit eens in een ver verleden, maar een verhaal van alle tijden dat ons ook vandaag aan het denken kan zetten.

Let op: de eerste drie zomervieringen zijn in De Fontein (Eikenlaan 255). De diensten in De Fontein beginnen om 9:30 uur. Een zanggroep o.l.v. cantrix José van Dijken verzorgt de zang. Carel van Aurich speelt op het orgel. Evert Jan Veldman is de voorganger in de dienst.

Digitaal meevieren

Vier de dienst mee via Kerkdienst Gemist.

Download hier de orde van dienst.

Collectes

Om bij te dragen aan de collecte kun je op de links hieronder tikken, een bedrag overmaken op de rekening van de wijkdiaconie of je bijdrage in de collecteschaal in de kerk te leggen.

De eerste collecte is bestemd voor Stichting Leergeld Groningen en omstreken.

Stichting Leergeld Groningen e.o. ondersteunt schoolgaande kinderen van ouders met lage inkomens om ervoor te zorgen dat ze kunnen meedoen aan de samenleving. De stichting ondersteunt met geld maar ook door te bemiddelen of doorverwijzen waar dat nodig is.

De tweede collecte is voor het Stedelijk kerkenwerk

Deze collecte is om de vaste kosten van onze kerk te dekken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.