Online koffie na de dienst

Mist u het koffiedrinken na de dienst? Komende zondag zullen we online een ruimte openstellen waar u anderen uit de gemeente kunt ontmoeten. Wees welkom om hierbij aan te sluiten. Koffie (, thee, of limonade) zult u zelf moeten zetten!

We willen hiervoor gebruiken maken van Zoom. Zie onderaan dit bericht voor enkele opmerkingen over deze keuze. Om van dit platform gebruik te maken moet een kleine app worden geïnstalleerd op uw apparaat (computer, tablet, smartphone). Dit wijst zich vanzelf zodra u de uitnodigingslink hebt ontvangen en daarop klikt.

Om toegang te krijgen tot de sessie kunt u dit Google-formulier invullen (naam en emailadres). De inloggegevens worden dan voor zondag naar u opgestuurd.

We zullen zondag zien hoe dit bevalt en hopelijk routine kweken in het online koffiedrinken. Zegt het voort!

Toelichting keuze: Zoom maakt het mogelijk om met veel mensen tegelijk samen te komen. Vooral handig daarin is de mogelijkheid om binnen dezelfde bijeenkomst in kleinere groepen te praten. Voor een koffiemoment is dit ideaal. Zoom is een platform dat sinds de Coronacrisis zeer snel is gegroeid. Het is goed te weten dat er in de afgelopen tijd allerlei veiligheidskwesties geconstateerd zijn. Aan de meeste daarvan heeft Zoom ondertussen wat gedaan. We vinden het daarom verantwoord om dit platform te gebruiken. Op het moment dat zich betere alternatieven voordoen zullen we dit heroverwegen (en wie daarover ideeën heeft voele zich vrij contact op te nemen naar webmaster@nieuwekerk.org).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.