Groots leven – Ochtenddienst van zondag 20 februari

> Voor deze zondag is aanmelden nog nodig. Scroll naar beneden of tik hier om je aan te melden (tot 15 uur op zaterdag).

> Vier de dienst mee via Kerkomroep.

Over de dienst

In deze gezamenlijke dienst (met Fontein en Bron) gaat ds. Ruth Peetoom voor. Mannes Hofsink is organist. De lezingen zijn uit Jesaja 12 en Johannes 11: 28-44.

De oppaszolder is open als er daarvoor aanmeldingen zijn (geef dit in het formulier s.v.p. aan).

Er is op deze zondag ook een Doe-Dienst voor gezinnen. Zie dit bericht. ’s Middags is er een Evensong.

Collectes

Om bij te dragen aan de collecte kunt u op de links hieronder tikken of gebruik maken van de opties die in de zondagsbrief zijn aangegeven.

De 1e collecte: Pioniersplek Overstag in Lewenborg

Overstag is een interkerkelijke pioniersplek vanuit de PKN in de wijk Lewenborg met als zendende gemeente de PG Damsterboord. In 2018 vonden de eerste voorbereidingen plaats en sinds 2020 worden er verschillende activiteiten georganiseerd. Onze visie is om een nieuwe gemeenschap te vormen in Lewenborg waarin we bijdragen aan de bloei van de wijk en delen in de hoop van het Evangelie, de liefde van God. Dit doen we door middel van sportactiviteiten, wandelingen, kliederkerkactiviteiten en dergelijke. Met uw bijdrage kunnen deze activiteiten blijven plaatsvinden en bouwt u mee aan een gemeenschap waarin mensen kunnen ontdekken wie God voor hen is/wil zijn.

De 2e collecte is voor het Stedelijk Kerkenwerk in het algemeen

Maatregelen

De Nieuwe Kerk biedt met 1,5m afstand aan 120 mensen plaats. Volg alsjeblieft de aanwijzingen van de steward en ambtsdragers op. Denk aan het dragen van een mondneuskapje, in ieder geval wanneer je je verplaatst.

Mogelijkheid tot bijwonen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.