Nieuws van de Cantorij: kinderen zingen Carols

Herstart

Na de zomervakantie is de cantorij voorzichtig weer begonnen met repeteren. Met veel plezier hebben we weer kunnen bijdragen aan een aantal diensten in de Nieuwe Kerk. Vanaf twee galerijen en in wisselzang met de gemeente. Wat een feest!

Christmas Carols

Nu kijken we alweer vooruit naar de uitvoering van de Christmas Carols. Die zal dit jaar op 19 december plaatsvinden om 15 uur in de Nieuwe Kerk (NB dit jaar dus om 15 uur in plaats van om 17 uur). Daarvoor willen we graag kinderen en projectzangers uitnodigen om mee te doen. Zij kunnen zich melden bij onze cantor Mannes Hofsink, manneshofsink@gmail.com.

We zouden het namelijk heel leuk vinden wanneer kinderen dit jaar een lied zingen. Daarvoor moet wel een keer geoefend worden op een zondag na de dienst. Projectzangers kunnen vanaf 3 november van 20-21 uur mee repeteren.

Lustrum

Ten slotte: de Cantorij bestond op 16 februari 2021 75 jaar! U raadt het al: de viering moesten we een jaar uitstellen. Op zaterdag 12 februari 2022 willen we de lustrumviering starten. Leden, oud-leden, Nieuwe Kerkleden: noteer deze datum vast in uw agenda. U hoort later meer van de feestelijke invulling van die dag.

Rita Berghuis-Ensing, secretaris van de Cantorij van de Nieuwe Kerk

PS Wilt u meer informatie over de Cantorij, mail gerust: ritaberghuisensing@gmail.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.