Nieuwe opzet kinderdienst

Uitnodiging-kinderdienst-NKC_nov-dec-2020

Sinds de zomervakantie hebben we de kinderdiensten weer opgestart op de normale manier. We merken dat de tijd die we met de kinderen hebben korter is geworden en dat de belangstelling voor de kinderdienst wisselend is. Het maximale aantal kerkgangers belemmert ouders mogelijk om te komen. Wij als leiding merken deze drempel bij onszelf in ieder geval wel. Daarnaast is het natuurlijk ook weer de tijd voor de reguliere verkoudheden en virussen, en dat maakt ons allemaal – terecht – ook voorzichtig.

Hoe gaan we verder?

We gaan eens in de twee weken kinderdienst en activiteiten houden in het Nieuwe Kerk Centrum. We starten om 9:30 uur, tegelijk met de kerkdienst. Na de kerkdienst kunnen de kinderen weer opgehaald worden. Wij hebben zo meer tijd voor activiteiten naast het bijbelverhaal en de kinderen kunnen elkaar toch met regelmaat blijven zien.

Ouders kunnen de reguliere dienst in de Nieuwe Kerk bijwonen (na aanmelding) of deze thuis meebeleven. Kinderen moeten worden aangemeld via het reguliere aanmeldformulier op de website van de Nieuwe Kerk. Dat kan tot de voorgaande zaterdag 12.00 uur, net als voor de kerkdienst. (Als jullie kinderen erbij zijn maar jullie zelf niet in de Nieuwe Kerk zijn, dan hoeft op het formulier alleen een emailadres, met aanvinken van de kinderdienst.)

Wanneer?

Zondag 1 november
Zondag 15 november
Zondag 29 november (1e Advent)
Zondag 13 december (3e Advent)
Kerstmorgen 25 december


Voor Advent en Kerst is de invulling nog niet helemaal bekend, maar dat we iets organiseren (als de maatregelen het toestaan) staat vast, dus zet deze dagen alvast in de agenda.

We gaan in de periode tussen nu en kerst evalueren hoe het gaat. Wellicht worden we ingehaald door de ontwikkelingen en daarop volgende maatregelen. Als jullie als ouders tips voor ons hebben, dan horen we die graag!

Tot ziens in het Nieuwe Kerk Centrum! De kinderdienstleiding.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.