Coronavirus: digidiensten, hulp en aanspreekpunten

Hebt u vragen rond het coronavirus en hoe de Nieuwe Kerk ermee omgaat? Mail het coronateam@nieuwekerk.org. Hebt u hulp nodig of wilt u anderen hulp bieden, dan kunt u mailen naar coronahulp@nieuwekerk.org.

Opening met maatregelen

De Nieuwe Kerk is weer toegankelijk voor veel kerkgangers. We houden ons aan de anderhalve meter en blijven thuis bij klachten. Maar de gemeentezang kan weer opstarten. Zie deze update.

Zondagsdiensten

U bent van harte welkom de diensten mee te maken. We vragen u om zich aan te melden, via de aanmeldknop in de rechterkolom (kopje ‘diensten’). De diensten worden ook met beeld en geluid via kerkomroep uitgezonden.

Open Kerk

De Open Kerk is weer geopend! Wees welkom voor een praatje en een bakje tussen 10 en 16 uur op de donderdag. De predikanten zijn ook regelmatig in de kerk te vinden voor een gesprek. Mail ze vooral.

Verbondenheid in coronatijd

Lees hier hoe we in deze tijd uitdrukking geven aan de onderlinge verbondenheid.

Uitzendingen via kerkomroep

Via www.kerkomroep.nl [klik hier] bent u van harte uitgenodigd om op zondagochtend de dienst te kijken, te beluisteren en mee te maken, of op een later tijdstip terug te luisteren. Kerkomroep heeft ook een app die u op smartphone of tablet kunt gebruiken en in de app store te downloaden is. Bekijk hiervoor de handleiding kerkomroep.

Coronateam

Bij vragen over de omgang van de Nieuwe Kerk met de huidige omstandigheden en de nu geldende maatregelen kunt u mailen naar coronateam@nieuwekerk.org.

Meer informatie

Verdere updates over de digidiensten en onze omgang met het virus zullen op deze pagina worden weergegeven.

We vragen u om ook elkaar van deze maatregelen op de hoogte te stellen. Omzien naar elkaar is onderdeel van het wezen van ons kerk zijn en juist nu ontzettend waardevol. Denkt u mee wat u kunt doen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.