Liefde en lofzang – ochtenddienst van 15 mei

Deze zondag Cantate (Zing!) wordt gekenmerkt door liefde en lofzang. God liefhebben met heel je hart en ziel, met al je krachten. Dat is de inhoud van de geboden die God, bij monde van Mozes, aan zijn volk geeft (Deuteronomium 6, 1 – 9). In het evangelie herneemt Jezus dit liefdesgebod en vernieuwt het (Johannes 13, 31 – 35).

Voorganger in deze gezamenlijke dienst van De Bron, De Fontein en de Nieuwe Kerk is ds. Alberte van Ess. Het orgel wordt bespeeld door Mannes Hofsink.

Digitaal meevieren

Vier de dienst mee via Kerkomroep.

Collectes

Om bij te dragen aan de collecte kun je op de links hieronder tikken of gebruik maken van de opties die in de zondagsbrief zijn aangegeven.

Eerste collecte: Kerk in Actie: Nederland: Op adem komen in De Glind

In Nederland zijn ongeveer 45.000 kinderen uit huis geplaatst. Ze maakten in hun leven al té veel mee. In De Glind, ook wel het Jeugddorp genoemd, vinden deze kinderen een veilig thuis. Ze wonen bij een gewoon gezin, waarvan de ouders een opleiding hebben om kwetsbare kinderen de juiste verzorging en opvoeding te geven. Daarnaast krijgen ze ondersteuning bij hun ontwikkeling en traumaherstel. Kerk in Actie steunt het werk voor kinderen in de gezinshuizen in De Glind. Steunt u het werk voor deze kinderen?

De 2e collecte is voor het Stedelijk Kerkenwerk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.