Leven in een eindtijd – Digidienst van zondag 22 november

> Ga direct naar de Nieuwe Kerk op Kerkomroep.

Over de dienst

Het is de laatste zondag van het kerkelijk jaar en ook de laatste van de Voleindingszondagen. De teksten die dan op het rooster staan gaan over de eindtijd. Apocalypse Now, met allemaal rampzaligheden.

Sommige mensen ervaren de gebeurtenissen van vandaag ook als apocalyptisch – de klimaatveranderingen, de stromen mensen op de vlucht, leiders met grootheidswaan die grote verdeeldheid zaaien. De bijbel houdt het visioen van vrede levend. Wat zegt het ons, vlak voordat we de weken van bezinning ingaan, van inkeer en verwachting?

Voorganger deze zondag is ds. Ruth Peetoom. Mannes Hofsink leidt als cantor-organist de voorzangers Linda Rijks, Marieke van der Wal en Martien Zijlstra.

Thuis kunt u de dienst met beeld en/of geluid volgen via Kerkomroep. In de kerk is er ruimte voor dertig kerkgangers. In dit laatste volgen we het advies van de landelijke PKN. Ondanks het lage aantal moedigen we u aan om zich aan te melden—het zou jammer zijn als ieder de ander voorlaat en er uiteindelijk niemand in de kerk is. Aanmelden kunt u zich met het formulier onderaan dit bericht.

Aanmelden

Er is ruimte voor dertig kerkgangers. Na het sluiten van de aanmelding (zaterdag om 12u) zullen we, als er meer aanmeldingen zijn, er rekening mee houden of u al in de voorbije weken in de gelegenheid was om de diensten mee te maken. U hoeft vanuit die reden dus niet zelf terughoudend te zijn. Het maximum is overigens exclusief medewerkenden en kinderen. U krijgt zaterdagmiddag bevestiging.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.