Kids-lezing door Marc ter Horst

This content has been archived. It may no longer be relevant

Het is bijna zover: op zondagmiddag 14 april komt schrijver Marc ter Horst naar de Nieuwe Kerk om ons een stoomcursus klimaatverandering te geven! Marc ter Horst schreef verschillende jeugdboeken over aarde, natuur en klimaat. Via een interactieve presentatie aan de hand van fossielen uit de ijstijd, spannende verhalen en grappige illustraties uit zijn boeken, legt Marc uit hoe de aarde op het spel staat. Een mooie voorbereiding op de muziektheatervoorstelling Op het Spel dat vanaf 16 mei in en rondom de kerk te zien is. Tijdens het college mag je Marc alles vragen wat je wilt. En je kunt zelfs een echt fossiel uit de ijstijd winnen bij de Palmen op de Noordpool-quiz!

De middag is gratis te bezoeken en staat open voor iedereen vanaf 8 jaar, dus ook voor volwassenen. Er is een boekverkoop na afloop, zodat je je boeken meteen kunt laten signeren.

Wees erbij! Nieuwe Kerk Groningen, 14 april, 15:00 – 16:00 uur.

Tip: lees van te voren vast een van Marcs boeken of lees er eentje voor — dan zit je er al lekker in. In de bibliotheek vind je zijn boeken. Zijn nieuwe boek Rugzwemmen lees of luister je ook makkelijk via de online bibliotheek: Rugzwemmen – Marc ter Horst | luisterboek (digitaal) | de online Bibliotheek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.