Kerst Walk Thru: Een gezegende Kerst

Let op! Heeft u zich aangemeld voor de Kerst Walk Thru, maar nog geen bevestingsmail gezien? Kijk vooral even in de spambox van uw mail! —

Als alternatief voor de Kerstnachtdienst en voor de Kinderkerstdienst biedt de Nieuwe Kerk de Kerst Walk Thru: ‘een gezegende Kerst’. Dit staat al even in de planning omdat we vanaf een vroeg moment ervan zijn uitgegaan dat er rond deze tijd misschien weinig mogelijk zou kunnen zijn. Dankzij alle voorzichtigheid in de opzet ervan kan dit alternatief nu doorgaan. De beschikbare plaatsen zijn ondertussen alle geboekt dus aanmelding is niet meer mogelijk.

Beleef Kerst ondanks corona

Je wandelt door de kerk langs de stal met het ezeltje, terwijl je kerstliederen hoort vanaf de koorgalerij. En dan gezegend worden, vóór je weer verder trekt. Herders wijzen de weg. En wijzen zwaaien je uit met een herinnering aan een onvergetelijke ervaring.

Het aantal beschikbare plaatsen is nu gevuld. Wel zal er een virtuele Walk Thru op onze social media en op deze website komen, zodat je het ezeltje in ieder geval in beeld krijgt.

Denk je: ‘dit is te mooi om geen vrijwilliger te willen zijn!’, laat dat dan weten (e.j.veldman@nieuwekerk.org).

Aanmelden

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk omdat alle beschikbare plaatsen gevuld zijn.

3 gedachten over “Kerst Walk Thru: Een gezegende Kerst”

    1. Ja hoor, Nanda, is aangekomen! Er volgt geen directe bevestigingsmail, maar als het goed is staat er als je naar boven scrollt een bedankje op het formulier.

  1. Ik heb een mail gekregen met daarin ook uitnodiging voor de walkthru. Daarin staat een foutje: er wordt gesproken over “zaterdag” 24 december ipv vrijdag.
    Misschien kan het nog aangepast worden?
    Helaas kan ik niet, maar ik wens jullie mooie dagen toe.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.