Kerst vanuit de Nieuwe Kerk

Kerstavondliturgie: in de stal

Op deze toch bijzondere kerstavond een intieme viering van de geboorte van Jezus vanuit de Nieuwe Kerk. Met persoonlijke verhalen, muziek en het geboorteverhaal. En dat alles in de nabijheid van het kind en zijn moeder. En niet te vergeten, het ezeltje Eppo dat elk jaar in de Nieuwe Kerk het feest met ons mee viert.

Om 19.00 uur op Kerkomroep en YouTube.

***

Kerstmorgen: ‘Goed nieuws’

Traditiegetrouw starten we kerstmorgen feestelijk met het zingen van kerstliederen. Ditmaal vanuit huis, maar wel met uw favorieten liederen (insturen kan nog steeds)!

We vervolgen met een viering rondom de woorden van de engel aan de herders ‘Wees niet bang want ik kom jullie goed nieuws brengen, dat het hele volk met vreugde zal vervullen’.

Om 9.30 uur op Kerkomroep.

***

Kinderkerstverhaal

Luister op 1e kerstdag mee naar een verhaal over een lastige koning op zoek naar hét kerstverhaal. Met daarnaast een uitleg van een ‘kerstknutsel’ en kerstliedjes gezongen door Ilja en Merel.

Om 9.30 uur op Kerkomroep en YouTube.

***

Meer informatie

Op de speciale pagina over Kerst vind je meer informatie over de diensten rond Advent en Kerst in de Nieuwe Kerk. De vieringen van de Nieuwe Kerk zijn mee te maken via www.kerkomroep.nl/#/kerken/10913

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.