Het glinsteren van God – dienst van 12 juni

Op deze zondag Trinitatis vervolgen we onze weg in het boek Ruth, waar we getuige zijn van een glinstering die door de dofheid breekt. God die de grote afwezige leek, glinstert in dit verhaal overal doorheen.

We vieren deze zondag de Maaltijd van de Heer en we lezen Ruth 3 en Johannes 16, 12 – 15. Voorganger ds. Evert Jan Veldman. Stef Tuinstra bespeelt het orgel. Cantor Mannes Hofsink leidt een vocaal ensemble.

Digitaal meevieren

Vier de dienst mee via Kerkomroep.

Collectes

Om bij te dragen aan de collecte kun je op de links hieronder tikken of gebruik maken van de opties die in de zondagsbrief zijn aangegeven.

In de eerste collecte verzamelen we geld voor Het Pand

Missionair Diaconaal centrum ‘Het Pand’ in de Korrewegwijk is inmiddels een begrip. Het is lang begonnen in 1988, vanuit de wijkgemeente Martinikerk en wordt inmiddels breed gesteund vanuit onder andere de Protestantse Gemeente Groningen en de Tehuisgemeente. Het is een plek voor mensen uit de wijk, waar ze kennis kunnen maken met het christelijk geloof en een gemeenschap met elkaar kunnen vormen. Zo ontstaat er in de Korrewegwijk geleidelijk aan een geheel nieuwe christelijke geloofsgemeenschap!

De 2e collecte is voor het Stedelijk kerkenwerk

Deze collecte is om de vaste kosten van onze kerk te dekken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.