Grote inzamelingsactie Voedselbank!

Op dit moment neemt landelijk de vraag naar de diensten van de Voedselbank toe, terwijl de aanvoer van producten juist is afgenomen. Ook de Voedselbank in Groningen heeft te maken met deze dynamiek. Op zondag kunnen we in de Nieuwe Kerk niet meer centraal de producten inzamelen. Daarom organiseren we nu op zaterdag 10 april 2021 een grote inzamelingsactie.

Met een auto of busje rijden we bij mensen langs om producten op te halen en brengen we deze direct naar de voedselbank. Mogen we bij jou ook producten ophalen? Geef je dan op door dit formulier in te vullen. Geef je op voor woensdag 7 april. Vragen en opmerkingen kun je in het formulier kwijt. Kom je er toch niet uit met het formulier, mail dan naar diaconie@nieuwekerk.org.

Hoeveel producten je wilt doneren bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Er is geen minimum of maximum. Denk bijvoorbeeld aan koffie, beleg, blikgroente, shampoo en houdbare zuivel. Voor een volledig lijstje van producten door de Voedselbank het meest gewenst worden: Kijk hier!

Namens de diakonie van de Nieuwe Kerk, ontzettend bedankt voor je hulp!

(Foto: Joel Muniz via Unsplash)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.