GEANNULEERD Een gezegende Kerst – inschrijving

Update: Tot onze spijt moeten wij mededelen dat de Walk Thru die gepland stond niet door kan gaan i.v.m. de nieuwe corona maatregelen en de lockdown. Als alternatief komt er op 24 december een speciale video online. Hier zal later meer informatie over volgen. Houdt de website en sociale media in de gaten.

We wensen u alvast een gezegende en veilige kerst!

Corona of niet, een gezegende Kerst! Op 24 december tussen 15 uur en 21 uur is de Nieuwe Kerk een dak boven de straat voor iedere Stadjer die de nabijheid van het Kind van Bethlehem wil ervaren. Een ‘Kerst Walk Thru’: een wandeling door de kerk langs de stal met het ezeltje, terwijl er kerstliederen klinken vanaf de koorgalerij. En dan gezegend worden, vóór je weer verder trekt. Herders wijzen je de weg. En wijzen zwaaien je uit met een herinnering aan een onvergetelijke ervaring.

‘In die tijd kondigde keizer Augustus een decreet af dat alle inwoners van het rijk zich moesten laten inschrijven.’ En dus gingen Jozef en Maria op weg naar Bethlehem om zich in te laten schrijven. — Ook wij vrágen u om zich in te schrijven. U hoeft daarvoor gelukkig niet naar uw geboorteplek! U kunt dat heel eenvoudig hieronder doen. U zult begrijpen dat we dit zo doen vanwege het coronavirus, om drukte te voorkomen.

We vragen u om uw naam, emailadres en aantal personen achter te laten. Ook vragen we u een tijdsvenster van een half uur te kiezen waarbinnen u wilt komen. Het bezoek zal geen half uur duren, maar dan hebt u wat speelruimte. Als een tijdsvenster te vol raakt zullen we het uit deze lijst verwijderen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.