Gemeenteberaad op 9 mei, digitaal

Op 9 mei bent u hartelijk welkom bij een digitaal gemeenteberaad na de ochtenddienst. We hebben binnen de kerkenraad de afgelopen tijd veel gesproken over onze onderlinge verbondenheid als gemeente. Een van de manieren waarop we daaraan invulling kunnen geven is een moment te nemen om u kort bij te praten over dingen die dit jaar in onze kerk spelen—ook los van corona is dat veel—en opmerkingen en vragen vanuit de gemeente te delen.

De opzet van dit gemeenteberaad:

  • Na de ochtenddienst van 9 mei zal een nieuwe uitzending via Kerkomroep gestart worden (dat zal rond 10u30 zijn). Het gemeenteberaad bestaat uit twee delen. In het eerste deel zal de kerkenraad u kort bijpraten, onder andere over plannen voor een feestelijke heropening (t.z.t.!) en thema-avonden. Dan is er een korte pauze waarin u vragen kunt stellen of opmerkingen kunt maken. Vervolgens zullen die vragen en opmerkingen in het tweede deel worden besproken (mogelijk niet alle, afhankelijk van de tijd).
  • Parallel met de uitzending via Kerkomroep zal er een Zoomsessie zijn. Dit om degenen die dat willen in ieder geval een digitaal samenzijn te laten hebben. De link voor deze sessie is https://zoom.us/j/92236961474. Het wachtwoord is het gebruikelijke (mail Albert Joosse als u dit niet (meer) weet). Deelname aan de Zoomsessie is niet nodig om de uitzending via Kerkomroep te volgen. We sluiten hiermee dus niemand buiten maar bieden een extra digitale vorm van samenzijn.
  • Vragen of opmerkingen kunt u zowel vooraf als tijdens (de pauze in) het gemeenteberaad stellen en maken. Vooraf kunt u bellen naar Nienke Verheij (06 4490 8946) of haar mailen. Tijdens de pauze van het beraad kunt u ook Nienke bereiken of bellen naar ouderling van dienst Coos Engelsma (06 4329 7330), direct vragen stellen via de Zoomsessie (spreken of in de chat) of mailen naar Albert Joosse.
  • Ter toelichting bij de opzet: er zit op de uitzending via Kerkomroep een behoorlijke vertraging. Dit maakt het helaas onmogelijk om live in te bellen.

We willen u met dit bericht allereerst uitnodigen bij dit gemeenteberaad digitaal aanwezig te zijn. We hopen velen van u te zien. Verder willen we u graag in de gelegenheid stellen om uw opmerkingen en vragen aan de kerkenraad door te geven, vooraf of op 9 mei, via een van de eerder genoemde manieren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.