Gemeenteberaad 28 november

Wat vinden jullie van de combinatie van fysieke en beelddiensten? Op 28 november is een volgend gemeenteberaad. Dit vindt direct na de ochtenddienst plaats. Hoofdthema is het samengaan van fysieke diensten en beelddiensten die we nu al enige tijd hebben. De afgelopen anderhalf jaar waren er maanden dat de diensten uitsluitend digidiensten waren: te volgen via beeld en/of geluid. Al enige tijd kunnen we gelukkig weer met veel mensen fysiek kerkdienst vieren. Maar ook de beelduitzendingen vinden nog duidelijk aftrek, op zondag en in de week. We zijn dan ook dankbaar voor het werk van onze beeld- en geluidsvrijwilligers!

De kerkenraad wil hierover graag met jullie allen in gesprek. Wat vinden we van het aanbieden van beelddiensten naast de fysieke diensten? In de invulling van de diensten maakt het ook uit waar je je primair op richt: wat fysiek werkt, werkt op beeld soms minder goed en vice versa.

Tijdens dit gemeenteberaad geeft de kerkenraad eerst wat input. Daarna bespreken we in groepjes. Die overwegingen verzamelen we vervolgens en de kerkenraad zal ze kort samenvatten.

Na het hoofdthema is er ook ruimte om andere punten naar voren te brengen. De kerkenraad neemt vragen en opmerkingen vanuit de gemeente graag mee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.