Frieda Jager in het pastoraat

Beste mensen,

Sinds 1 april 2022 heb ik een kleine aanstelling als kerkelijk werker bij de Nieuwe Kerk. Hiervoor werkte ik gedurende 6 jaar in een zelfde functie, in de wijk Helpman. Ik was erg blij toen de voorzitter van de kerkenraad mij over de functie in de Nieuwe Kerk mailde. Ik hoefde er eigenlijk niet over na te denken en ben erg blij dat deze functie op mijn pad is gekomen.

Samen met ds. Evert Jan Veldman ga ik het ouderenpastoraat ondersteunen. We willen proberen te voorkomen dat mensen buiten ons zicht komen, zoals mensen die om verschillende redenen niet meer in de kerk komen, mensen die niet of nauwelijks sociale contacten binnen de kerk hebben, mensen die we al een tijd niet meer in de kerk zien. Verder gaat het om zieken, om mensen die niet meer beter kunnen worden, om mensen die gaan sterven. Ik ga mensen thuis, in het ziekenhuis of in het verpleeghuis bezoeken.

Voor een afspraak kun je mij bellen maar ik kan je ook bellen of zomaar bij je op de stoep staan. Ik verheug mij heel erg op mijn nieuwe baan waarin mijn liefde voor de mensen en voor God mijn grootste drijfveer zijn. 

Frieda Jager (06 14427939).

One thought to “Frieda Jager in het pastoraat”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.