Feest! Nieuwe verhalenbundel van Mirjam en Micha

In november verschijnt het nieuwe boekje met bijbelverhalen over Mirjam en Micha. Titel van het boekje is Feest! Dat het boekje er ligt, is al een feest. En dan moet je nog beginnen te lezen. Het boekje met prachtige op H.N. Werkman geïnspireerde illustraties is vanaf 21 november te koop in de Nieuwe Kerk. Voor jezelf, je kinderen, of om cadeau te doen tijdens de feestdagen. Om nog meer kinderen de kans te geven om samen met Mirjam en Micha op te groeien.

In 2017 verscheen het eerste boekje, De tien mooiste van Mirjam & Micha. Een gouden greep uit de verhalen die aan kinderen zijn verteld. Vóór in de kerk. Elke zondag. Jaar in, jaar uit. In Enschede. In Groningen Stad en Ommeland.

In dit tweede boekje staan verhalen verteld bij de feesten die de kerk viert. Van Advent en Kerst tot Pasen en Pinksteren. En alle hoogtijdagen daaromheen. Bij elk feest een kinderverhaal. Twaalf verhalen in totaal. Dit boekje kan helpen om de feesten niet ongemerkt voorbij te laten gaan. Het leven kan een feest op zijn tijd goed gebruiken.

Schrijvers van de verhalen zijn onze predikant Evert Jan Veldman en Margreet van der Vliet uit Enschede. De prachtige illustraties zijn van Jantine Landman-Zuur, lid van onze gemeente.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.