Digidienst met doop van 23 augustus

HEER, uw trouw duurt eeuwig, laat het werk van uw handen niet los” (Psalm 138: 8b)

Meemaken

In deze feestelijke dienst zal Maria gedoopt worden, dochter van Bettina Reitz-Joosse en Albert Joosse. De dienst is live bij te wonen (na aanmelding) of te volgen via beeld en/of geluid. Daarnaast is er deze zondag weer voor het eerst kindernevendienst, van harte welkom!

Om er in de kerk bij te zijn vragen we u zich aan te melden met het formulier onderaan dit bericht (er is een maximum van honderddertig kerkgangers in verband met de onderlinge afstand). Thuis kunt u de dienst ook met beeld volgen. U gaat hiervoor naar de vertrouwde pagina op Kerkomroep [klik hier] (of opent die in uw app).

De lezingen voor deze zondag zijn Psalm 138 en Jesaja 51: 1-6. Mannes Hofsink is onze cantor-organist, voorzangers zijn Marieke Schuppert, Elsbeth Vonkeman en Grietinus Mollema, en voorganger is ds. Tirtsa Liefting.

Collectes

Draag bij aan de collectes via:

  • Het Tikkie: klik op de collectekopjes hieronder.
  • De Scipio-app
  • Overmaken naar de wijkdiaconie: NL61INGB 0007 3970 15. U kunt bij uw gift aangeven voor welk doel het bestemd is, zonder bestemming zal de gift over beide collecte doelen gelijk verdeeld worden.

De 1e collecte besteden we (als extra collecte) voor Beiroet.

Twee weken geleden hebben we tijdens de gezamenlijke dienst in de Fontein ook gecollecteerd voor dit doel. De diaconie heeft gemeend dat dit nogmaals noodzakelijk is. Waarom, dat hoeven we u vast niet uit te leggen. Uw gift is zeer welkom!

De 2e collecte besteden we aan het Stedelijk kerkenwerk.
Met deze collecte dragen we bij in de vaste kosten van onze kerk. Uit de zes wijkkerken in Groningen willen we zo elke maand 3000 euro inzamelen. Wij dragen daarmee bij aan de kosten van de landelijke organisatie van de Protestantse Kerk in Nederland. Velen van u betalen al een vrijwillige bijdrage. Daar zijn we dankbaar voor. Uw gift in deze collecte is als aanvulling daarop meer dan welkom.

Aanmelden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.