Digidienst van zondag 30 augustus

Meemaken

Een digidienst met beeld en met ruimte voor honderd kerkgangers! Om er in de kerk bij te zijn vragen we u zich aan te melden met het formulier onderaan dit bericht. Thuis kunt u de dienst ook met beeld volgen. U gaat hiervoor naar de vertrouwde pagina op Kerkomroep [klik hier] (of opent die in uw app).

‘Een geloofsbelijdenis moet je op de nagel van je duim kunnen schrijven,’ zei een van mijn oud docenten. Een mosterdzaad is nog kleiner…
We lezen Jeremia 7, 23 – 28 en  Matteüs 17, 14 – 20. Met Mannes Hofsink als cantor-organist en ds. Evert Jan Veldman als voorganger. Linda Rijks, Ankie Esenkbrink en Martien Zijlstra zijn voorzangers.

De kinderdienst neemt afscheid van de kinderen die nu naar het voortgezet onderwijs gaan: Jacob, Jelmer, Karlijn, Laura, Lennard en Tesse. We hebben voor deze zondag een speciale kinderdienst in petto, met de hele groep gezamenlijk. Het zou leuk zijn het afscheid met elkaar te vieren, dus meld je aan om te komen!

Collectes

Draag bij aan de collectes via:

  • Het Tikkie: klik op de collectekopjes hieronder.
  • De Scipio-app
  • Overmaken naar de wijkdiaconie: NL61INGB 0007 3970 15. U kunt bij uw gift aangeven voor welk doel het bestemd is, zonder bestemming zal de gift over beide collecte doelen gelijk verdeeld worden.

Eerste collecte: Missionair-diaconaal werk in Het Pand
Missionair Diaconaal centrum ‘Het Pand’ in de Korrewegwijk is inmiddels een begrip. Het is begonnen in 1988, vanuit de wijkgemeente Martinikerk en wordt inmiddels breed gesteund vanuit o.a. de Protestantse Gemeente Groningen en de Tehuisgemeente. Het is een plek voor mensen uit de wijk, waar ze kennis kunnen maken met het christelijk geloof en een gemeenschap met elkaar kunnen vormen. Zo ontstaat er in de Korrewegwijk geleidelijk aan een geheel nieuwe christelijke geloofsgemeenschap!

Tweede collecte: te besteden aan het Stedelijk kerkenwerk
Met de 2e collecte dragen we bij in de vaste kosten van onze kerk. Uit de zes wijkkerken in Groningen willen we zo elke maand € 3.000 inzamelen. Wij dragen daarmee bij aan het onderhoud van de orgels in de kerken. Velen van u betalen al een vrijwillige bijdrage. Daar zijn we dankbaar voor. Uw gift in deze collecte is als aanvulling daarop meer dan welkom.

Aanmelden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.