Dienst van zondag 27 september

In deze dienst vieren we met elkaar de doop van Ruben Bloemhof en Homan Shayesteh!

Ook deze zondag is er een digidienst met beeld en met ruimte voor honderd kerkgangers. Om er in de kerk bij te zijn vragen we u zich aan te melden met het formulier onderaan dit bericht. Thuis kunt u de dienst ook met beeld volgen. U gaat hiervoor naar de vertrouwde pagina op Kerkomroep (of opent die in uw app).

We vervolgen deze zondag de lezing uit Daniël (2, 1 – 2a en 24 – 49). Voorganger tijdens deze dienst is ds. Tirtsa Liefting. De muzikale begeleiding is onder leiding van Mannes Hofsink, met als voorzangers Ilja de Goede, Wouke Mollema, Eline Paas en Merel Wierenga.

Collecte

Eerste Collecte: Diaconie Protestantse Gemeente Groningen
De opbrengst is bestemd voor de diaconie van de Protestantse Gemeente Groningen. Hiermee worden diaconale werkzaamheden in de stad ondersteund en wordt ook aan andere doelen, projecten of organisaties bijgedragen, zowel lokaal als internationaal.

Tweede Collecte: Protestantse Kerk: Vredesweek
Op veel plaatsen in de wereld verlangen mensen naar vrede. Mensen die voor bruut geweld moeten vluchten. Mensen die nergens welkom zijn of niet gehoord worden.
Als Protestantse Kerk willen we er voor hen zijn. Door praktische hulp of een luisterend oor te bieden. Door vredesactiviteiten in oorlogsgebieden te ondersteunen en door onrecht aan de kaak te stellen.
In de Vredesweek vragen Kerk in Actie en PAX daar met klem aandacht en financiële steun voor. Doet u mee?

Aanmelden

Er is plaats voor 100 mensen in de kerk. U kunt zich via het formulier hieronder aanmelden. Lukt het u echt niet, dan kunt u bellen naar 06 321 423 54 (Albert Joosse). Aanmelden kan tot zaterdag 26 september, 12 uur ’s middags.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.