Dienst van zondag 13 september

Vergeven is geen passen en meten. Vergeven is 70 x 7.

Meemaken

Een digidienst met beeld en met ruimte voor honderd kerkgangers! Om er in de kerk bij te zijn vragen we u zich aan te melden met het formulier onderaan dit bericht. Thuis kunt u de dienst ook met beeld volgen. U gaat hiervoor naar de vertrouwde pagina op Kerkomroep [klik hier] (of opent die in uw app).

We lezen Genesis 4, 16 – 24 en Matteüs 18, 21 – 35. Mannes Hofsink is cantor – organist. De voorzangers zijn Marieke Schuppert, Grietinus Mollema en Elsbeth Vonkeman. Ds. Evert Jan Veldman is de voorganger.

Collectes

Draag bij aan de collectes via:

  • Het Tikkie: klik op de collectekopjes hieronder.
  • De Scipio-app
  • Overmaken naar de wijkdiaconie: NL61INGB 0007 3970 15. U kunt bij uw gift aangeven voor welk doel het bestemd is, zonder bestemming zal de gift over beide collecte doelen gelijk verdeeld worden.

De 1e collecte is voor Bianca Couture – Stichting Jobena. Dit is het nieuwe collectedoel van de drie wijken Noord. De Stichting Jobena is in 1995 opgericht door Vincent Brenninkmeijer (1940-1999). Vincent heeft een groot deel van zijn leven gewijd aan armoedebestrijding en ontwikkelingssamenwerking. Zijn ideaal was: zelfontwikkeling. In denken en doen, in zijn werk maar ook in zijn persoonlijke contacten, was hulp tot zelfhulp het richtsnoer. Bianca Couture, onderdeel van deze Stichting, is in 2006 gestart door Denise als een project van de Association Nabasnoogo in Burkina Faso. Denise helpt kwetsbare meisjes en vrouwen een beter bestaan op te bouwen door hen op te vangen in haar naaischool. Dankzij de enorme motivatie en inzet van Denise heeft de naaischool zich ontwikkeld tot een zelfstandig project. Helpt u mee dit project tot een succes te maken door middel van uw gave?

De 2e collecte: is voor het Jeugdwerk (JOP) van de Protestantse Kerk

‘Kliederkerk geeft onze kerk weer hoop.’ Een oudere vrouw vertelt ontroerd hoe gezinnen dankzij deze creatieve vorm van kerk-zijn de weg naar haar kerk weer weten te vinden. Op steeds meer plekken ontstaan kliederkerken en dat is niet voor niets. Meer dan de helft van de Kliederkerk-bezoekers is niet betrokken bij de kerk, bijna eenderde is niet-gelovig. Kinderen, ouders, opa’s en oma’s maken dankzij Kliederkerk kennis met bijbelverhalen en worden gastvrij onthaald in een warme gemeenschap. Collecteer mee om Kliederkerk te laten groeien, zodat op steeds meer plaatsen mensen van verschillende generaties samen creatief aan de slag gaan met bijbelverhalen om samen in het voetspoor van Jezus te gaan.

Aanmelden

Er is plaats voor 100 mensen in de kerk. U kunt zich via het formulier hieronder aanmelden. Lukt het u echt niet, dan kunt u bellen naar 06 321 423 54 (Albert Joosse). Aanmelden kan tot zaterdag 12 september, 12 uur ’s middags.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.