Corona-update 7 oktober

U hebt ongetwijfeld meegekregen dat er een nieuw dringend advies ligt vanuit de regering en de landelijke Protestantse Kerk Nederland (PKN) om het aantal kerkgangers tot 30 te beperken. De kleine kerkenraad heeft besloten dit advies op te volgen.

Specifiek is de beslissing om 30 bezoekende kerkgangers te verwelkomen. Hierin niet meegeteld zijn degenen die meewerken aan de dienst en de kinderen. Aan de dienst werken bijvoorbeeld mee, buiten predikant, ouderling, diaken, degenen die de geluid- en beeldregistratie verzorgen, de kinderdienstleiding en oppas, en de zangers. We hopen dat ouders en kinderen nog gewoon aan de dienst deelnemen en de kinderdienst en crèche doorgang zullen vinden.

De coördinatoren die u in de dienst verwelkomen en uw plaats wijzen dragen mondkapjes. Het PKN-advies is dat ook kerkgangers dat doen wanneer u zich verplaatst (dit geldt, met andere woorden, niet tijdens het zitten).

Na de dienst van komende zondag, 11 oktober, zal de voorzitter van de kerkenraad, Josha Veger, kort informeren over alle activiteiten en overwegingen in de achter ons liggende en de voor ons liggende coronatijd.

Als u vragen hebt hoort de kerkenraad dit heel graag. U kunt mailen naar coronateam@nieuwekerk.org.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.