Cantatedienst 7 maart: Bach en Bruhns solo per stream

Kijk hier de livestream (7 maart, 17u)

Na lange tijd is er weer een Cantatedienst mogelijk! Wees van harte uitgenodigd om deze gestreamde dienst mee te maken (zie de link hierboven). De dienst begint om 17 uur.

Opgevoerd worden twee werken voor bassolist (Joep van Geffen), van Bach en van Bruhns. Als eerste klinkt Nicolaus Bruhns’ De profundis clamavi, na de overweging gevolgd door J.S. Bachs Ich habe genug (BWV 82). Toelichting op de werken leest u in onderstaand document, dat ook het overzicht van de liturgie bevat en de te lezen en te zingen teksten.

Naast Joep van Geffen zijn de uitvoerenden het Barokorkest onder Jelte Hulzebos en Stef Tuinstra die het orgel bespeelt. Tirtsa Liefting is voorganger.

We vragen ook expliciet uw aandacht voor de collecte, die direct bestemd is voor de cantatediensten. We denken aan een richtbedrag van € 10 per persoon. U kunt hier, op deze link klikken of onderstaande code scannen.

Bezoekt u voor meer informatie ook cantatediensten.nl

Bas Joep van Geffen

One thought to “Cantatedienst 7 maart: Bach en Bruhns solo per stream”

  1. De eerste cantatedienst die ik meemaak van de Nieuwe Kerk. Dat is een prachtig geheel. Intens geluisterd naar de schitterende muziek en zang! Ik hoop tzt erbij aanwezig te kunnen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.