Boodschappen mee naar de kerk

Zondag 24 november gaat onze bijzondere aandacht uit naar de Voedselbank Groningen. De voedselbank voorziet wekelijks 600 gezinnen van levensmiddelen. Elke zondag staat daarom in de Nieuwe Kerk de speciaal daarvoor ingerichte “voedselbank” klaar waar u houdbare producten kunt doneren. Op zondag 24 november willen we iedereen vragen boodschappen voor de Voedselbank mee te nemen. Welke producten u meeneemt, is aan u. Van de producten mag de houdbaarheidsdatum natuurlijk niet verstreken zijn.

Op dit moment heeft de Voedselbank het meest aan de volgende producten: luiers maat 5 en 6, houdbare melk, ontbijtkoek, groenten in pot, toiletpapier en shampoo. Voor meer inspiratie bekijk het boodschappenlijstje: https://www.voedselbankgroningen.nl/…/welke-producten-heeft-u-over.

Tijdens de kerkdienst zal er daarnaast gecollecteerd worden. Van de opbrengst koopt de voedselbank zelf verse producten in die op dat moment het meest nodig zijn. U kunt tijdens de dienst geven, of uw bijdrage overmaken op NL61 INGB 0007 3970 15 ten name van Wijkdiaconie Nieuwe Kerk, onder vermelding van ‘Voedselbank’. Alvast hartelijk bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.