Bibliodrama, wat is het?

This content has been archived. It may no longer be relevant

Hoe ontsluit je bijbelverhalen in deze tijd? Bibliodrama is een krachtige vorm om te ontdekken hoe bijbelverhalen raken aan ons leven vandaag de dag.

Stap zelf via een rol een bijbelverhaal binnen en ervaar wat er dan gebeurt. Onderzoek via spel en beweging, hoe de oude verhalen tot leven komen. In ontmoeting met elkaar verken je wat dit met je doet, wat raakt en tegenstaat. Zo ontdek je nieuwe betekenissen in het verhaal en verrijk je jouw levensverhaal met nieuwe perspectieven.

In het kader van de opleiding tot ‘begeleider bibliodrama’ bieden wij (Jantine en Tirtsa) begin 2023 drie avonden bibliodrama in de Nieuwe Kerk aan. Voor ons een mogelijkheid om te oefenen, voor u hopelijk een kans om op een inspirerende en nieuwe manier je eigen levensverhaal met bijbelverhalen in verbinding te brengen. De avonden staan gepland op 17 januari, 7 februari en 7 maart in het Nieuwe Kerk Centrum, vanaf 19:45 uur.

Wil je meer informatie of lijkt het je leuk om deel te nemen? Mail dan naar: t.liefting@nieuwekerk.org en/of jantinezuur@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.