Bevestiging en intrede van Tirtsa Liefting als predikant van de Nieuwe Kerk

U bent van harte welkom (altijd maar deze keer in het bijzonder) in de dienst waarin Tirtsa Liefting zal worden bevestigd als predikant van de Nieuwe Kerk op 8 december om 13.00 uur.

Tirtsa Liefing
Tirtsa heeft kort geleden haar studie theologie afgerond. In 2018 heeft ze al stage gelopen in de Nieuwe Kerk en zo de wijkgemeente leren kennen. In dat jaar werd ze ook Student van het Jaar van de Protestantse Theologische Universiteit van Groningen.

Kinderdienst en oppas
Er is op zondag 8 december 2019 dus geen dienst om 9.30 uur (zoals gebruikelijk), maar om 13.00 uur. Alle belangstellenden zijn hartelijk welkom, natuurlijk ook kinderen. Na een gezamenlijk begin van de dienst gaan zij naar hun eigen kinderdienst. Tevens is er oppasdienst voor de jongsten.

Hapje en drankje
Na afloop van de dienst zullen er enkele korte toespraken worden gehouden. Daarna heeft iedereen de gelegenheid om Tirtsa de hand te drukken en welkom te heten en om elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. U bent van harte welkom.

Parkeren
Let op: vanaf 12 uur kunt u in de stad Groningen alleen betaald parkeren. Check voor actuele informatie over parkeren (locaties, tarieven) en verkeersinformatie de website van de gemeente Groningen en Groningen Bereikbaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.