Allerzielen 2021

Op zondag 7 november is in de Nieuwe Kerk de gedachtenis van de overledenen. Dan worden de namen genoemd van de gemeenteleden die in het afgelopen jaar zijn overleden. Maar niet alleen hún namen, ook de namen die vanuit het midden van de gemeente worden aangedragen: vrienden of familieleden, die u in uw hart meedraagt.

U kunt hun namen aandragen voorafgaand aan de diensten op zondag 24 oktober en zondag 31 oktober. Bij de ingang van de kerk en ook op de tafel naast de dooptuin staat een mandje met kaarten. Daarop kunt u de namen schrijven en dan legt u de kaart gevouwen terug. Ook kunt u tot en met zondag 31 oktober de namen via e-mail toesturen aan Gretha Klaver: g.klaver@gmail.com.

Omdat deze dienst zorgvuldig wordt voorbereid is het niet mogelijk om na 31 oktober nog namen aan te dragen. Wel bent u in deze dienst, ook als u geen naam hebt aangedragen om hardop genoemd te worden, altijd van harte welkom om toch naar voren te komen om een waxinelichtje aan te steken ter nagedachtenis aan uw overleden dierbare.

Dit jaar willen we ook op dinsdag 2 november, de dag dat Allerzielen wordt gevierd, de Nieuwe Kerk openstellen voor stad en buurt. Ieder die daar behoefte aan heeft wordt dan uitgenodigd om in de Nieuwe Kerk zijn of haar overleden dierbare te gedenken. De kerk zal open zijn van 15 – 21 uur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.