Aanmelden voor de Paasochtenddienst

Al blijven de besmettingscijfers hoog, de kerkenraad ziet toch ruimte voor kerkbezoek, namelijk voor mensen die gevaccineerd zijn. Zij lopen immers maar een heel kleine kans geïnfecteerd te raken met het coronavirus en steeds meer studies bevestigen het beeld dat gevaccineerden het virus ook veel minder doorgeven. Bent u volledig gevaccineerd? Dan heten we u hartelijk welkom in de dienst op Paasochtend.

Wel houden we ons graag aan het maximum van 30 kerkgangers. Daarom vragen we u om zich aan te melden voor zaterdagmiddag 15 uur. U kunt dit doen door hier te klikken.

Ook als u een recente (<48u) negatieve test hebt willen we u de ruimte geven bij de dienst te zijn. Let wel: het gaat om het tijdstip van afname van de test, ongeacht wanneer u de uitslag hebt gekregen. De test moet, met andere woorden, na vrijdag 10 uur 30 afgenomen zijn. Heeft dit betrekking op u, dan kunt u bellen met Albert Joosse, 06 321 423 54.

Overigens betreft dit de eigen dienst in de Nieuwe Kerk, de laatste in de serie Met Marcus onderweg. De diensten in de gezamenlijke Paascyclus vanuit de Martinikerk zijn volledig online: u vindt ze hier.

Hebt u vragen: contacteer a.joosse@nieuwekerk.org

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.