3e Paaszondag – dienst van 1 mei 2022

Deze derde zondag van Pasen is ‘vol van barmhartigheid’, naar de antifoon bij psalm 66. Daarvan is genoeg voor iedereen. Ze toont zich in de volle netten van de apostelen, na een nacht niets te hebben gevangen. Het evangelie van deze zondag is Johannes 21, 1 – 14. Het is een mysterieus verhaal, waar rust van uitgaat en gemeenschap gevierd wordt midden in de onrust en de nood van de wereld.

In deze dienst wordt ons gemeentelid, Mariëlle Splint, bevestigt als predikant. Zij is al werkzaam als geestelijk verzorger in Dennenoord (Lentis) en dat blijft ze ook doen. Maar nu met de steun in de rug van de gemeente van de Nieuwe Kerk. Mensen uit de gemeenschap van Dennenoord zijn te gast en hartelijk welkom.

Voorgangers in deze dienst zijn ds. Evert Jan Veldman en ds. Mariëlle Splint. Het orgel wordt bespeeld door Jelte Hulzebos. Er is deze zondag géén kinderdienst (in verband met de meivakantie).

Digitaal meevieren

Vier de dienst mee via Kerkomroep.

Collectes

Om bij te dragen aan de collecte kun je op de links hieronder tikken of gebruik maken van de opties die in de zondagsbrief zijn aangegeven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.