Kinderdienst voor zondag 23 mei – ‘Ik zie het aan je!’

Hier is weer informatie vanuit Kinderdienstleiding om er zondag thuis een mooie viering van te maken. Deze week delen Mirjam, Micha en de leerlingen verhalen over Jezus. Verhalen met je vrienden delen is fijn, maar het zou nog mooier zijn om de verhalen ook met anderen te delen! 

via GIPHY

Bekijk het Mirjam en Michaverhaal bij deze zondag :

Verwerking voor de jongsten:

Soms maak je iets heel leuks mee: je hebt bijvoorbeeld puppy’s zien spelen, of je bent op de kermis geweest. Dat wil je dan natuurlijk graag vertellen en dat zien je vriendjes aan je!

  1. De vrienden van Jezus zijn blij: ze willen de verhalen over Jezus met iedereen delen! Vandaag maken we een mooie slinger, waarop je Jezus ziet én zijn vrienden die blij over hem vertellen!
  2. Kom je vandaag nog buiten? Kijk dan eens goed om je heen, zie je een mooie pluizenbol staan? Blaas dan eens de pluisjes er vanaf! Zo verspreiden de zaadjes van de paardenbloem zich, net zoals de verhalen over Jezus vandaag!

Verwerking voor de oudsten:

De vrienden van Jezus willen hun verhalen over Jezus met iedereen delen. Ook met mensen die een andere taal spreken. Welke andere talen kun jij spreken?

  1. Op het werkblad staan nog een paar hele vreemde talen, kun jij alle teksten ontcijferen?
  2. Kom je vandaag nog buiten? Kijk dan eens goed om je heen, zie je een mooie pluizenbol staan? Blaas dan eens mooi de pluisjes er vanaf! Zo verspreiden de zaadjes van de paardenbloem zich, net zoals de verhalen over Jezus!

We wensen je een mooie zondag toe!

Hartelijke groet,
de Kinderdienstleiding: Geartsje, Janna, Joanneke, Karina, Kees, Lianne, Marieke B., Marieke vd W, Marion, Tina en Wilma.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.