Kinderdienst 29 maart—Samen geloven thuis

Alles is anders en onzeker. Maar juist dan is het fijn dat er ankerpunten zijn die je houvast geven. Punten van herkenning.

De Kinderdienst van de Nieuwe Kerk Groningen wil graag zo’n ankerpunt bieden door elke zondag dat we niet samen kunnen komen door het coronavirus toch een viering aan te bieden voor kinderen.

Natuurlijk toch anders dan anders, maar wel als altijd rondom het vertrouwde Mirjam & Micha verhaal. Ook volgen we het project dat we voor deze 40-dagentijd gekozen hebben: Een teken van leven.

Elke week zullen we naast het verhaal (dat je ook op Youtube kunt bekijken) enkele suggesties doen hoe je over dit verhaal met kinderen in gesprek kunt of hoe je er samen mee aan de slag kunt. Net als anders geven we daar suggesties bij voor de jongsten (groep 1 tm 5) en de oudsten (groep 6 tm 8).

Welke vorm er precies bij jouw gezin of situatie past, kun je natuurlijk zelf het beste bepalen, maar we hopen je met deze informatie voldoende inspiratie te geven voor een mooi zondagsmoment met je kinderen.

We wensen je een gezegende zondag toe. Zorg goed voor elkaar!

De Kinderdienstleiding, Geartsje, Janna, Joanneke, Karina, Lianne, Marieke B,, Marieke vd W, Marion, Tina en Wilma.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.