Kerkomroep

We zijn er maar al te vertrouwd mee geraakt: niet fysiek in de kerkdienst kunnen zijn. Veel van ons kunnen nu wel weer ter plekke zijn, maar er zijn natuurlijk allerlei redenen je de kerkdiensten nog steeds niet, of niet meer, kunt bezoeken. Gelukkig hebben we veel vrijwilligers die ervoor zorgen dat je de diensten van de Nieuwe Kerk in beeld en geluid mee kunt maken. We maken hierbij gebruik van www.kerkomroep.nl of, wanneer je geen internet hebt, de kerkradio.

Via kerkomroep.nl

De kerkomroep (ook wel kerktelefoon genoemd) maakt het mogelijk om diensten thuis ‘live’ mee te luisteren en te kijken via www.kerkomroep.nl. Een uitzending terug horen of zien kan daar ook.
Liever luisteren via smartphone of tablet? Download dan de app Kerkomroep in de appstore van Android of iOS.

Via kerkradio

De kerkradio is een ontvanger die er voor zorgt dat je, via het antennesignaal van Ziggo, de kerkdiensten van o.a. de Nieuwe Kerk thuis live kunt meemaken. Het maakt niet uit of je voor korte tijd, bijvoorbeeld een paar maand, of langere tijd niet meer in de kerk kunt komen. Iedereen komt in aanmerking voor de kerkradio. Voor de kerkradio gelden ook geen leeftijdsbeperkingen. De kosten voor het gebruik van de kerkradio zijn € 10,00 per maand.  

Heb je belangstelling voor de kerkradio of vragen? Neem dan gerust contact op met Wim Wierenga, telefoon: 050 – 549 05 94, e-mail: wim.wierenga@home.nl